Esti aici
Femeia.ro > Modă > Star Style: FKA Twigs

Star Style: FKA Twigs

Star Style: FKA Twigs – Un nume de reținut, noua iubită a industriei fashion a cucerit și inspirat la doar 30 de ani atât industria muzicala, cât și designeri și fashioniste, iar noi pariem că-și va lăsa amprenta și asupra modei.

Cu un stil greu de definit, cântăreața și dansatoarea Tahliah Debrett Barnett pe numele ei real a devenit, la numai patru de la lansarea primului său album, „LP1”, un nume în muzică și un fashion incon alternativ și neașteptat. Poate purta orice, de la vintage-uri la piese de designer, combinându-le în moduri unice, în lookuri cu personalitate. Deși este destul de privată, Twigs trebuie sa își gestioneze faima, din moment ce stilul ei a devenit inspirație pentru designeri. Riccardo Tisci a ales-o muză pentru colecția Givenchy toamnă-iarnă 2015/2016, anul trecut a fost Director de Creație pentru campania Nike Do you believe in more iar anul acesta a apărut în Welcome Home, noul spot Apple HomePod, regizat de Spike Jonze.

Cercelul prin sept și bretonul aranjat pe frunte sunt cele mai puternice semne distinctive ale artistei. În concerte își surprinde întotdeauna audiența cu ținute custom-made excentrice și sexy, formate adeseori din pantaloni foarte scurți purtați cu corsete și bustiere sau salopete XXL, de cele mai multe ori în nuanțe metalizate, din materiale lucioase sau cu aplicații ostentative, care îi pun în evidență silueta de dansatoare. Pentru evenimentele formale se orientează către designeri și case care pot îmbina eleganța cu excentricitatea, precum Christopher Kane, Alexander McQueen, Vivienne Westwood sau Rodarte, ale căror creații le poartă în cele mai inovatoare combinații.

Declarând că nu o deranjează deloc să aloce zilnic mult timp coafurii, machiajului și stylingului, adoptă pentru stradă un stil mai cuminte, dar la fel de creativ, bazat pe piese oversized, printuri sau denim. Cea mai recentă ținută care ne-a atras atenția este una încadrabilă în stilul gipsy cargo – Twigs a combinat o pereche de pantaloni de piele cu talie înaltă cu o cămașă dantelată vintage și o jachetă bomber din piele de șarpe, cu broderii aplicate manual. Detaliile care au făcut diferența? Turbanul verde închis și bijuteriile aurite supradimensionate.

Citeste si:

FOTO: Guliver/Getty Images, Splashnews

Comments

comments

Lasă un răspuns