Esti aici
Femeia.ro > Relații și sex > Trucuri pentru sex perfect

Trucuri pentru sex perfect

Dacă nu vrei să-ți strici relația, află care sunt aceste trucuri pentru sex perfect.

Sfaturi pentru bărbați

Igiena este cea mai importantă parte. Dacă nu mirosi frumos atunci când intri în pat, există foarte mari șanse să nu primești nimic. Te miră? Nu ar trebui.

Femeile au gusturi diferite în privință partenerilor, însă când vine vorba de igiena toate sunt de acord asupra unui lucru: bărbatul de lângă ele trebuie să fie foarte curat și îngrijit.

Nu luă muncă cu tine în pat. Este foarte neplăcut că atunci când sunteți în mijlocului unui moment romantic să începi să vorbești despre locul de muncă.

Sexul nu este un act mecanic! Așa că nu uita de romantism. Pentru femei aspectul emoțional este la fel de important că cel fizic, poate chiar mai important. Dacă sari peste preludiu, partenera ta va avea parte de o experiență nu tocmai plăcută. Dar, prea multă blândețe strică. Multe femei spun că partenerii lor sunt foarte speriați și se poartă cu ele că și cum ar fi bibelouri.

Senzualitatea și blândețea sunt bine venite într-o relație, însă din când în când este nevoie și de ceva mai „sălbatic” pentru a înfierbânta atmosfera.

Nu adormi imediat după actul sexual. Foarte mulți bărbați fac această greșeală și apoi nu înțeleg de ce partenerele lor se îndepărtează. Dacă vei face acest lucru, iubită ta se poate simți folosită. Momentele de după sex sunt foarte importante pentru ea și reprezintă momentele perfecte pentru a-i arată că îți pasă de ea.

Sfaturi pentru femei

Dacă nu te bucuri de partida de sex, află că nici partenerul tău nu va avea parte de foarte multă plăcere. Încearcă să te relaxezi și să te bucuri de momentul intim.

Vrei să îi „omori” tot cheful partenerului? Arată-te neinteresată de persoana sa. Să faci sex cu cineva care este neinteresat de ceea ce se întâmplă poate fi foarte enervant. Dacă nu ai chef, spune-i clar ceea ce simți.

Nu da lecții de sex în timpul actului. Cel mai neplăcut moment pentru bărbați este să primească reproșuri sau sfaturi sexuale în mijlocul acțiunii. În loc să îl oprești și să îi spui ce greșește, încearcă să îl îndrumi cu mâinile sau picioarele. Dacă se îndreaptă spre locul potrivit, scoate un geamăt pentru a-l asigură că este pe drumul cel bun.

De cele mai multe ori bărbații fac toată muncă, în timp ce femeile stau întinse pe spate. Chiar dacă sună ciudat, este posibil să îți placă să preiei controlul.

Că și în cazul femeilor, unii bărbați adoră preludiul și se pot simți ciudat dacă parteneră lor sare peste această parte. La rândul lor, bărbații adoră să fie seduși, mângăiați sau tachinați.

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: Thinkstock/Guliver

Comments

comments

Lasă un răspuns