
Dieta cu supa de pui scade semnificativ numarul de calorii din dieta pentru a da jos un numar mic sau mediu de kilograme. Trebuie doar sa respecti, timp de sapte zile, cateva reguli simple si un plan alimentar.
Reguli: limiteaza-te la consumul de aliment din meniu. Daca iti este foarte foame bea o cand se supa de pui imprena cu un biscuite uscat, dar nu mai mult de doi biscuiti pe zi. Mai poti suplimenta meniul, doar daca nu rezisti altfel cu o smochina pe zi si jumatate de banana. Limiteaza la minim consumul de sare.
Supa de pui se face din: un piept de pui fara piele si fara oase, trei litri de apa, trei morcovi, o telina mare, o ceapa si verdeata. Fierbe toate acestea impreuna (fara verdeata). Pune supa intr-un blender si omogenizeaza. Adauga verdeata si gata! Aceasta este supa! Pentru gust poti adauga usturoi, iaurt sau condimente in supa.
O alternativa este dieta de 14 zile. Supa speciala din programul dietei de 14 zile poate fi folosita ca variatie in dieta cu supa de pui.
Ziua 1
Mic dejun:
- o cutie de iaurt dietetic (degresat) combinat cu o jumatate de cana de fructe taiate in bucatele (mere, banane, portocale) peste care presari germeni de grau.
Restul zilei, ori de cate ori iti este foame: supa de pui.
Ziua 2
Mic dejun:
- un bol mic cu branza de vaci cu o jumatate de lingurita de miere si praf de scortisoara
- 2 felii de paine de secara prajita
- 3 smochine
Restul zilei: supa.
Ziua 3
Mic dejun:
- un bol mediu cu cereale integrale la care se adauga o jumatate de cana cu lapte cu 0,1% sau 1,8% grasime + un mar sau o banana.
Restul zilei: supa.
Ziua 4
Mic dejun:
- o felie de paine de secara prajita
- 30 g de cascaval degresat
- un pahar cu suc de portocale
Restul zilei: supa de pui.
Ziua 5
Mic dejun:
- un bol cu cereale peste care se toarna o jumatate de cana cu lapte (0,1% sau 1,8% grasime).
Restul zilei: supa de pui.
Ziua 6 si 7
Mic dejun:
- orice meniu din cele 5 enumerate mai sus, la alegere.
Restul zilei: supa de pui cu legume.
Citeste si:
- Supa de iarna cu legume
- Supa crema de pastarnac. O reteta frantuzeasca
- Supa de linte, perfecta in postul Craciunului
Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/