Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Medical > Medicina viitorului

Medicina viitorului

Bolile, chiar și cele mai grave, se pot trata fără durere. Medicina cuantică va fi medicina noului secol, un tip de medicină neinvazivă care face minuni.

Integrativă, holistică sau cuantică, această medicină abordează altfel pacientul, bolile și tratamentul. Totul este mai „curat, mai sigur și plăcut“. Dacă în America este deja cunoscută, la noi încă este la început, deși astfel de cabinete există de ceva vreme. Multă lume este reticentă, pentru că suntem obișnuiți să simțim, să vedem. Însă această nouă medicină combină terapiile medicale alopate cu cele complementare și alternative. Și pentru că am vrut să înțelegem mai bine cum funcționează, când o putem folosi și cum, am rugat-o pe doamna doctor Liana Barnos, de la clinica Quanticamed să ne fie ghid.

Principii de bază

Datorită tehnologiei, azi putem studia organisme și particule la nivel subatomic, iar fizica modernă ne ajută să înțelegem mai bine ce se întâmplă la nivel microscopic. Pentru că funcționarea organismului nostru și transmiterea informaților se face la nivel cuantic, descoperirile din fizica cuantică s-au transpus și în medicină, oferindu-ne posibilitatea de a evalua în amănunt funcționarea organismului, dar și reechilibrarea lui. Cu ajutorul medicinii cuantice putem descoperi afecțiuni incipiente, când nu au apărut simptomele. Medicina energetică este folosită deja în medicina clasică precum metodă de investigație – electrocardiogramă, electroencefalogramă, emisia de undă electrică a inimii sau a creierului, la fel rezonanța magnetică.

Suntem ființe de lumină

La nivel de atomi emitem energie și putem să ne folosim de această energie pentru a ne investiga, dar și pentru a ne trata. „Emitem biofotoni. Dacă am emite peste 1000 de biofotoni pe centimetrul pătrat, noi am emite lumină vizibilă ochiului nostru, dar pentru că emitem mult mai puțin, 5-10, ea nu se poate observa, dar există. S-a constat că o celulă într-o stare de inflamație acută sau cronică, în cancere, de exemplu, are diferite nivele de polarizare. Cu cât acest nivel este mai aproape de 0, corespunde unei boli. O celulă sănătoasă are -70, -90 mV, suntem polarizați negativ, de aceea ionii negativi sunt benefici și cei pozitivi nu. Creșterea polarității înseamnă boală.

Cum funcționează

Un card magnetizat pe care-l introducem în bancomat și citim informația magnetizată pe el. În cazul în care cardul s-a demagnetizat, s-a depolarizat, nu mai putem citi infomația. La fel este organismul la nivelul membranei celulare. Membrana celulară este interfața de comunicare între mediul intracelular și extracelular sau comunicarea cu alte celule. Starea membranei celulare ne determină sănătatea celulei, respectiv schimburile pe care celula le poate face (nutritive), un tratament direct cu microcurenți repolarizează membrana celulare. În momentul în care facem terapia, celula își revine la starea normală.

O analiză complexă

Medicina cuantică citește mai mult, accesează câmpul infomațional, respectiv gândurile noastre, emoțiile noastre, sentimentele, toate cele cu care am intrat în contact pe parcursul vieții, din perioada intrauterină până în prezent, inclusiv cu microorganisme. „Putem să identificăm frecvențele de emisie a peste 1.100 de virusuri și putem să le dăm o frecvență care are rol ca de vaccin. Putem să vaccinăm virusurile cu frecvență combinată terapia energetică și astfel să le anulăm acțiunea. „Să luăm un exemplu: un copil de șase ani, diagnosticat de la un an și două luni cu diabet. La evaluare s-a văzut că acest dezechilibru este la nivelul glandelor centrale, hipofizei anterioare, unde există un dezechilibru în secreția și reglajul celorlalte glande endocrine. Am făcut un screening în câmpul informațional și am văzut ce informație a creat dezechilibrul sau blocajul. Căutând cauza, am descoperit vaccinul de la 1 an și 2 luni. Am aflat că vaccinul a fost făcut imediat după o răceală, dar putea foarte bine ca el să-i fi creat o sensibilitate care i-a blocat o funcționalitate. Întotdeauna este vorba de un cumul de factori, însă vaccinul în acest caz a fost punctul pe i. Am mai descoperit niște virusuri care și ele au fost implicate. Cu aceste virusuri putem veni în contact sau le putem prelua informațional de la părinții noștri. Ele pot rămâne inactive toate viața sau, în anumite condiții, se pot activa, spune dna dr. Liana Barnos.

Gândurile ne îmbolnăvesc

Prin gândurile noastre ne gestionăm sistemul imunitar și modul în care celula răspunde. Celula trăiește, simte și gândește odată cu noi, ssusțin specialiștii în medicina cuantică. ADN-ul răspunde instant la gândurile noastre. Profesorul Dulcan spune că un minut de supărare ne lasă șase ore fără sistem imunitar. Sistemul imunitar nu înseamnă numai armata și pompierii, ci și SRI-ul, serviciile secrete, aviația, forțele marine. În organism există celule cu diferite roluri de apărare și toate sunt blocate, se paralizează comunicarea dintre ele și, astfel, suntem expuși. Prin emoții generăm condițiile propice pentru activarea microorganismelor, fie ele bacterii, virusuri, fungi ori paraziți sau le lăsăm cale liberă de acțiune.

Este medicina viitorului, predictivă, personalizată, participativă, pentru că omul trebuie să fie conștient.

Tratamentul e simplu

„Prin antena biofotonică se transmit în aparat și se înregistrează peste 55.000 de informații pe diverse nivele de la nivel spiritual și ancestral, putem să descoperim modelele prenatale, emoțional, psihologic, fizic – genetica și biologica celulară, până la organe și sistem și funcționaliatea lor, indentificarea organismelor. Prin frecvențe putem optimiza sau echilibra dezechilibrele.“ Nu se simte durere, poate doar senzații de ușoare furnicături. Totul se petrece într-o atmosferă plăcută și relaxantă, într-un cadru intim.

Cât timp se menține?

Cât timp se lucrează și cu alte metode complementare, alte frecvențe din plante, chiar și gândurile și emoțiile noastre contează, și ele contribuie la echilibrarea frecvenței sănătoase. Cu cât patologia este mai veche, cu atât tratamentele la început trebuie să fie mai frecvente, la 2-3 zile, în sesiuni de 10 ședințe, în care se vede o evoluție. Tratamentul trebuie făcut la 48-73 de ore pentru a nu se depolariza din nou celula și a o menține într-o stare în care își activează mecanismele de vindecare. În patologiile acute se vede răspunsul în 1-2 ședințe.

 

Citește și:

Articol preluat din ediția de ianuarie 2018 a revistei Femeia.
Autor: Luminița Tăbăran
Foto: pixabay

Comments

comments

Lasă un răspuns