Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Miscari pentru brate frumoase

Miscari pentru brate frumoase

Îţi propun trei mişcări pentru braţe frumoase. Secretul reuşitei: repetiţia şi perseverenţă. Repetate constant vei avea la primavară cele mai frumoase braţe din lume, indiferent de vârstă şi vei purta rochii şi bluze fără mânecă zâmbind, nu stresată, cuma ai facut până acum, din cauza formlor prea pline ale braţelor tale. Partea cea mai bună a acestor exerciţii este că rezultatele apăra după o săptămâna.

Trei exerciţii pentru braţe frumoase

Primul exerciţiu. Foloseşte greutăţi de un kilogram în fiecare mână, ţine picioarele depărtate cât spaţiul dintre umeri, braţele pe lângă corp, şi apoi ridică braţele în faţă, drepte, cu palmele orientate una către cealaltă. Ele trebuie să formeze un „V” între ele şi să fie paralele cu solul. Menţine o secundă şi revino la poziţia iniţială, făcând 12-15 repetări.

Al doilea exerciţiu. Ţine coatele îndoite aproape de corp, palmele aproape de umeri cu greutati în fiecare mână. Apoi ridica braţele, drepte, palmele orientate una către altă. Menţine o secundă, după care coboară şi repetă de 6-8 ori.

Al treilea exerciţiu. Stai aplecată, cu genunchii uşor îndoiţi, spatele drept, formând un unghi de aproape 90 de grade cu partea superioară a picioarelor. O mână ţine-o în jos, în timp ce cealaltă o ţii îndoită din coţ, cu palmă la nivelul coapselor în laterală. Întinde cotul şi îndreaptă braţul în spate, ridicând cât poţi de mult, rotind palmă către tavan. Fă câte 12-15 repetări cu fiecare mână.

De la a treia zi mai departe dublează numărul exerciţiilor. Tot setul de mişcări se poate face în zece minute şi este un minunat exerciţiu pentru dimineaţă. Este de preferat să faci câteva minute de încălzire. 

Articol exclusiv online
Text: Otilia Ignat
Sursa foto: pixabay.com/

 

Comments

comments

Lasă un răspuns