Esti aici
Femeia.ro > Sănătate > Pilates te face frumoasa

Pilates te face frumoasa

Pilates te face frumoasa – Principiile de baza dupa care functioneaza Pilates – concentrare, precizie, control, circulatie, centralizare, respiratie, aliniere, rutina – iti fac un corp de invidiat!

Pilates te face frumoasaUn sfert de ora de exercitii pe zi de tipul pilates te face frumoasa si are efecte remarcabile si asupra fizicului si a psihicului. Slabesti, transpiri mult si te tonifici. Pilates combina intr-un mod fericit relatia corp – minte, aducand armonia si punand in miscare hormonii fericirii.

Pilates te face frumoasaRezultat? Corpul se subtiaza, iar psihicul tau jubileaza. Si, cand esti bucuroasa, chipul tau straluceste!

Pilates imbunatateste postura. Se spune chiar ca multe din operatiile de coloana nu ar mai fi avut loc daca cei care sufera de probleme cu spatele ar fi facut aceste exercitii care se axeaza mult pe musculatura ce contribuie la echilibrul corpului.

Rezultat? O femeie frumoasa e in primul rand o femeie care stie sa se miste, care are o postura eleganta si gratioasa.

Pilates inseamna suplete si intarirea – fara exagerari – a masei musculare prin intermediul unor tehnici de control asupra muschilor care vin „de la centru“, cel care comanda si respiratia corecta si sicronizarea. Arderea grasimilor pare sa se produca fara efort, desi la finalul exercitiilor parca iesi din sauna.

Rezultat? Efectul este de sculptare naturala antreneaza nu doar portiuni, ci intreg corpul!

Pilates este un concept dezvoltat pe baza tehnicilor de recuperare ale lui Joseph Pilates, cel care si-a petrecut intreaga tinerete incercand sa invinga bolile care nu-i permiteau sa aiba o viata normala. Rezultatul? Si-a revenit complet, s-a apucat de box si de… gimnastica.

Cum este usor de practicat, nu necesita echipament special si are efecte fantastice, nu-i de mirare ca mai toate celebritatile de la Hollywood au adoptat Pilates ca „sport oficial” (Charlize Theron, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow, Sharon Stone, Madonna si altii).

Citeste si:

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns