Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Gabriel Coveșeanu: Mie oamenii îmi zâmbesc

Gabriel Coveșeanu: Mie oamenii îmi zâmbesc

Plouă, ninge sau e soare, el are un job dificil: să aducă râsul în casele noastre.  

„Vorbește lumea“, show-ul de dimineață de la Pro TV pe care îl prezintă împreună cu Adela Popescu, a reușit să acapareze publicul. Mai nou, lucrează și în proiectul „Mă însoară mama!“, o provocare nu doar pentru mame și fii, ci și pentru Cove. Despre multe alte lucruri, știute și neștiute, ne lămurește Gabriel Coveșeanu în acest interviu.

 • Ce nou show ne pregătești tu, dragă Cove?

Pentru anul acesta, pe lângă emisiunea „Vorbește lumea“, unde mă puteți vedea în fiecare zi de luni până vineri, între 10.30 și 13, vă pregătesc o nouă emisiune: „Mă însoară mama!“ Este un reality-show care s-a bucurat de mult succes în toate țările în care a fost produs și difuzat, iar eu sunt convins că și românii îl vor aprecia foarte mult. Mamele își înscriu băieții necăsătoriți, trecuți de adolescență și care încă locuiesc în casa părintească într-o cursă care se poate termina la altar. Încercăm să găsim soția perfectă pentru băiat cu acordul și „sub atenta supraveghere“ a mamei.

 • Ești un fel de Cupidon sau vreun pețitor?

Să zicem că sunt mai mult Cupidon decât pețitor. Deși varianta cea mai apropiată de adevăr e că sunt un prieten experimentat, care încearcă să-i ajute pe băieții ce încă nu și-au aflat jumătatea să găsească acea fată potrivită pentru ei.

2.Ce se ascunde în spatele unui asemenea spectacol: cum sunt oamenii de la casting, cum faci alegerile?

În spatele unui asemenea show se ascunde o echipă foarte mare, multe ore de muncă și concurenți senzaționali. Sunt niște oameni absolut normali care își doresc o familie, să-și găsească sufletul pereche, dar care, din anumite motive, nu au reușit să facă lucrul ăsta până acum. Sunt cei care au văzut în această emisiune o oportunitate de a descoperi și alte aspecte ale vieții, care în mod normal nu le-ar fi fost posibile.

 • Cum se face că devin credibili?

Sunt cât se poate de „pe bune“, de asta sunt credibili, chiar dacă toată acțiunea se petrece în fața camerelor de filmat și poate un om simplu nu e obișnuit cu asta. Îmi place foarte mult că au reacții sincere, își spun poveștile de viață, cu bune și rele, fără să se gândească la faptul că sunt filmați.

 • Povestește-ne o întâmplare amuzantă de la filmări!

La o filmare, am surprins familia concurentului în plin proces de tăiere a porcului, înainte de Crăciun, și a fost foarte amuzant, pentru că ei nu știau că o să vin acolo. O să vedeți în emisiune ce reacții au avut, a fost foarte funny.

 • Cât timp îți ia acomodarea cu oamenii din show?

Sunt un om foarte sociabil, relaționez ușor cu oricine, iar oamenii cu care am avut de-a face în show sunt oameni care mă cunoșteau, care voiau să interacționeze cu mine și, atunci, a fost foarte ușor să relaționăm și să facem împreună o echipă.

 • Care e rețeta bunei tale dispoziții?

(râde) Așa sunt eu structural. Mai tot timpul am o stare bună și mă încarc din energia oamenilor, cumva de la ei îmi iau eu starea de bine. Mie oamenii îmi zâmbesc, nu cred că mi s-a întâmplat vreodată să surprind o privire încruntată înspre mine.

 • Acasă ești la fel de tonic și deschis?

Absolut! Acasă este locul în care îmi încarc bateriile full. Acolo are cine să mă amuze și pe mine: nevastă-mea. (râde)

 • Preferi un vin fiert, la căldură, sau un pic de sport pe pârtie?

Dacă se poate, un vin fiert la căldură și un pic de sport. Dar foarte puțin! Și cât de bine ar merge un vin fiert după ce ai făcut sport pe pârtie!

 • Eleganța este întotdeauna atuul unui bărbat?

Sigur că da. Eleganța este importantă în existența unui bărbat. Femeile apreciază însă și atitudinea, bunul-simț și stilul caracteristic fiecărui bărbat în parte.

 • Cam ce te-a învățat mama în materie de… cum să te comporți cu fetele? Ai fost ascultător?

Da, evident că am fost ascultător, iar mama m-a învățat întotdeauna să respect femeia.

 • Crezi în dragoste la prima vedere?

Cred, chiar dacă nu mi s-a întâmplat. Aștept, poate data viitoare. (râde)

 • Cum a fost prima întâlnire cu soția ta? Asta… dacă mai ții minte.

Sigur că-mi amintesc cum ne-am întâlnit. Ne-am cunoscut la o petrecere a unor prieteni comuni, atunci nu a fost nimic între noi, pentru că fiecare era implicat într-o relație. Însă ne-am reîntâlnit după mulți ani, tot la petrecere, și de atunci am rămas împreună.

 • Te mai vedem și la Vorbește lumea?

Da! Lipsesc o perioadă de la „Vorbește lumea“, cât e necesar să filmez pentru proiectul „Mă însoară mama!“, însă telespectatorii trebuie să știe că nu o las pe Adela singură pentru mult timp.

 • Parteneriatul la muncă, dar și acasă cam ce presupune pentru tine?

E ideal să ai și la muncă, și acasă parteneri alături de care să construiești lucruri frumoase și trainice.

 • Fiindcă „faci case“, te-ai gândit să fii naș?

Dacă o să-mi ceară cineva, cum să nu? Sunt pregătit!

 • Ce e nou pentru tine în noul an, în afara jobului?

Nu am de unde să știu, nu aduce anu’ ce aduce Coveșeanu. Stați cu ochii pe mine pentru că nici nu știți ce pierdeți!

Citeste si:

 

 

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.04/2018
Sursa foto: pexel

Comments

comments

Lasă un răspuns