Esti aici
Femeia.ro > Vedete > George: Concertele sunt ca o vacanță pentru mine

George: Concertele sunt ca o vacanță pentru mine

S-a remarcat nu doar prin vocea specială, ci și demonstrându-și calitățile de actor. Pentru că George este unul dintre bărbații care au îndrăznit să fie „pe tocuri“. Și a făcut-o cu mult talent.

Acum George, în acte George Papagheorghe, se pregătește pentru o altă provocare a carierei: prezentator al show-ului „Super Potriveala“ de la Kanal. În rest, e cum îl știți: un om vesel, deschis, pozitiv, tătic de fetiță și băiat, discret, elegant și manierat.

Cum ai primit propunerea celor de la Kanal D de a prezenta emisiunea „Super Potriveala“, care în toamnă va debuta în grila postului?

A fost o surpriză plăcută pentru mine, îmi place la nebunie acest format! Faptul că mi s-a oferit ocazia de a prezenta show-ul „Super Potriveala“ mă responsabilizează și mai mult. Am o chimie incredibilă cu vedetele din panelul showului. La cât de talentată este fiecare dintre acestea, cu siguranță vom reuși să ducem show-ul „Super Potriveala“ în direcția în care ne dorim: distracție la maximum, umor din belșug.

I-ai învățat aromână pe copiii tăi?

Doar Karina știe câteva cuvinte, dar cam atât.    

Ce înseamnă pentru tine tradiția, familia, neamul?

În ultima vreme, înseamnă dor. Pentru că ne-am angrenat în foarte multe proiecte și foarte multă treabă. Ne dorim să mergem mai des acasă, să petrecem mai mult timp cu familia, cu rudele, dar în ultima vreme vine mama la noi.

Cum e să fii tătic de fetiță?

Este un sentiment pe care nu îl poți descrie în cuvinte să fii tată de fată. Este o bucurie sufletească! În momentul în care apare fetița în viața ta, îți dai seama că tu, părintele, treci pe locul doi și el, copilul, trece pe primul loc.

Dar cu mezinul cum te descurci?

Sunt un tată de ocazie! Dimineața și seara. În fiecare dimineață mă scol foarte devreme doar ca să petrec mai mult timp cu David, băiețelul nostru, înainte de a pleca în parc. De curând, am fost câteva zile la munte și am stat mai tot timpul cu el. Chiar am coborât de pe munte cu el în brațe, timp de două ore și jumătate. A fost ca un sport extrem.

Știi să gătești?

Da, știu să gătesc, dar nu prea am timp să gătesc. Majoritatea timpului mănânc în regim de catering, la restaurant. Sau acasă, când nu sunt plecat prin țară, la concerte.

Cine face micul dejun acasă?

Micul dejun îl iau în fiecare dimineață, negreșit, însă fiecare și-l prepară. În sensul că eu mănânc ceva, soția mea are alte preferințe culinare, așa că fiecare mănâncă exact ce îi place.   

Cum îți petreci timpul liber?

Deși este foarte limitat, timpul liber îl petrec alături de familie, citesc sau merg la fotbal.

Dar vacanțele?

Vacanțele sunt din ce în ce mai rare, din păcate. Concertele sunt ca o vacanță pentru mine în acest moment. Când merg dintr-un oraș într-altul, mă simt ca într-o vacanță, mă deconectez complet de cotidian. Ultima vacanță memorabilă pe care am avut-o alături de familie am petrecut-o în Turcia, acum doi ani. Chiar îmi amintesc cu plăcere acea perioadă…

Muzica e dragostea ta. Ai în plan un nou hit?

De fiecare dată când lansez o melodie, sper ca ea să fie hit, însă acest lucru nu ține doar de mine, ci de fanii mei. Ultima melodie care este acum pe val se numește Noi.   

Joburile îți lasă timp să te ocupi de sufletul tău, de cultură, emoție, frumos?

Cred că este un automatism: m-am obișnuit atât de mult cu ceea ce trebuie să fac pentru mine, încât a intrat pe pilot automat. Practic, ultimii doi ani pot să zic că am fost pe repede înainte, nici nu știu cum au trecut. Mă simt ca la debut de carieră, am și mai multă energie, parcă vreau să fac și mai multe lucruri din punct de vedere profesional.

Cum îți alegi hainele?

Nimic mai simplu! Înainte mă gândeam foarte mult cu ce trebuie să mă îmbrac, dar, de la o vreme încoace, știu exact ce trebuie să port, fără a pierde foarte mult timp. Nu am adoptat un stil anume, ci combin și port în funcție de activitatea din acea zi sau în funcție de starea pe care o am.

Ești pretențios la încălțăminte?

Nu pretențios, ci foarte pretențios! Îmi place ca încălțămintea să fie comodă și, desigur, șic! Nu pun mare preț pe haine, așa cum pun pe încălțămintea pe care o port. Calitatea nu înseamnă neapărat ca acel produs să fie scump. Sunt adeptul pieselor foarte cool, dar care să nu coste foarte mult.

Pierzi vremea la shopping?

Nu-mi place să pierd vremea în general, darămite la shopping! De cele mai multe ori, știu ce trebuie să-mi cumpăr când merg la shopping și totul se întâmplă rapid.

Dar la cinema mergi?

Da, atât eu, cât și soția suntem niște cinefili. Ne place să vedem tot ce apare nou pe piață, de la comedii la filme SF sau romance. Evităm filmele de groază pentru că preferăm să ne hrănim mintea cu lucruri pozitive și creative, nu să ne dezvoltăm frici din cauza unor filme.

Te mai duci la teatru, la concerte de muzică clasică?

Din ce în ce mai rar în ultima vreme! Cum nu reușesc să termin treaba până în ora 19, nu ajung.

Dacă ți-ai face un portret, cu ce ai începe?

Cu ochii. Se spune că sunt oglinda sufletului: în ei poți vedea bucuria, nefericirea, tristețea unui om. Ei transmit cel mai mult prin ce trece o persoană într-un anumit moment al vieții.

   

  

Citește și:

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.32/17.08.2017
Autor: Ivana Iancu
Sursa foto: Kanal D

  

Comments

comments

Lasă un răspuns