Esti aici
Femeia.ro > Vedete > Teodora Antonescu: Hrăniți-va sufletul cu momente frumoase!

Teodora Antonescu: Hrăniți-va sufletul cu momente frumoase!

Teodora Antonescu s-a născut în 1989 în București și este licențiată în Filologie. A avut contact cu televiziunea din copilărie, căci mama ei lucra în TVR. Și-a dorit dintotdeauna să lucreze în acest mediu, iar venirea în TVR a reprezentat un vis devenit realitate. În afară de televiziune, Teodora este îndrăgostită de modă și de designul de interior. Practică schiul și înotul și iubește drumețiile montane.

Știu că ți-ai dorit de mică să lucrezi în televiziune. Acum, că ai ajuns aici, ai rămas la fel de fascinată de acest mediu?

A fost un vis care a devenit realitate acum 3 ani. De curând am aniversat un an de când sunt în familia TVR și sunt din ce în ce mai fascinată de această meserie, pentru că în fiecare zi învăț ceva nou. De la lucruri practice până la emoții, trăiri. Este o lume care poate fi foarte frumoasă atâta timp cât tratezi totul cu seriozitate.

Care sunt cele mai mari provocări cu care te confrunți în televiziune?

Cred că provocarea cea mai mare pentru un prezentator este să trăiască fiecare știre pe care o prezintă. Nu știu cum pare pentru cei de acasă, dar îi pot asigura că sentimentul acesta este copleșitor. Iar în rest… fiecare zi e o nouă provocare.

Cum te vezi peste 10 ani?

O femeie înțeleaptă, mereu cu zâmbetul pe buze.

Dacă nu ai face televiziune, în ce domeniu ai lucra? Crezi că le-ai putea îmbina pe amândouă?

Pasiunea mea este designul. Mi-ar plăcea să încep la un moment dat ceva în sfera aceasta și cu siguranță le-aș îmbina pe amândouă cu succes.

Cum arată o zi obișnuită din viața ta?

Ma trezesc la ora 08:00. Îmi beau cafeaua alături de iubitul meu, luăm micul dejun. Încep să mă pregătesc, îmi aleg ținuta de prezentare și plec spre muncă. Îmi editez jurnalul, mă ocup de tot ca să arăt bine pe post. La ora 13:00 încep jurnalul. După ce îl termin, iau prânzul. Pe la ora 18:00 ajung acasă, unde de obicei gătesc ceva pentru a lua împreună cu iubitul meu masa de seară. Îmi place foarte mult acel moment al zilei în care discutăm, îi mai cer sfaturi… el are mai multă experiență în televiziune și mă ajută foarte mult. Ne relaxăm uitându-ne la un film sau ieșim să ne plimbăm. Ne place foarte mult să luăm la pas Bucureștiul. Ah… și pe tot parcursul zilei vorbesc de mai multe ori cu mama la telefon (râde). Să nu mă întrebați despre ce (râde).

Cum te îngrijești?

Așa cum ar trebui să se îngrijească orice femeie: demachiere, hidratare, sport.

Ce îți place să faci în timpul liber?

Să călătoresc și să mă bucur de fiecare moment alături de familia mea.

Ce recomandare sau sfat ai pentru cititoarele revistei Femeia.?

Hrăniți-va sufletul cu momente frumoase! Iubiți, fiți naturale și sincere!

Citește și:

Text: Dana Verescu

Foto. TVR

Comments

comments

Lasă un răspuns