Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 15 minute de SPA. Lectia de relaxare de care ai nevoie

15 minute de SPA. Lectia de relaxare de care ai nevoie

15 minute de SPA – Eşti obosită şi ai nevoie de o pauză de relaxare? Alege binefacerile spa chiar la tine acasă. În câteva minute, vei avea un tonus fizic şi psihic bun.

Un centru SPA nu este întotdeauna accesibil, dar îţi poţi transforma pentru numai 15 minute casa într-un mic şi intim astfel de centru. Cu o investiţie minimă, trupul tău va avea parte de un răsfăţ pe cinste, iar mintea – de o călătorie magică. În plus, acest tratament spa poate fi făcut la orice oră din zi sau din noapte. Prin urmare, nu ai nicio scuză să nu încerci.

3 minute pentru organizare pentru 15 minute de SPA

Aeriseşte dormitorul şi asigură-te că ai baia la dispoziţie pentru zece minute. Cât timp se umple cada, prepară o infuzie tonică. Pune o jumătate de litru de apă să fiarbă, stoarce în ea o lămâie. Inspiră adânc din această infuzie şi bea câteva guri, iar restul toarnă-l în cada plină cu apă caldă. Aroma de lămâie tonifică psihicul, iar sucul face minuni pentru piele. O purifică şi îi aduce strălucire, dar şi tonus. Înainte să intri în baie, închide geamul din cameră şi pune o melodie relaxantă să cânte în surdină.

4 minute pentru căldura corpului

Adaugă în apa băii o pastilă efervescentă şi, dacă vrei să ai o piele precum cea mai fină catifea, toarnă în cadă şi un litru de lapte, apoi scufundă-te în acest amestec aromat, închide ochii, lasă-ţi trupul învăluit de căldură să se relaxeze şi călătoreşte cu ochii minţii într-un loc exotic. Lasă toate senzaţiile călătoriei să te învăluie pentru câteva minute. Pare puţin, dar efectul relaxant este extraordinar. Merită să încerci.

4 minute pentru masaj

Profită de pielea bine înmuiată şi masează trupul folosind un săpun abraziv sau un gel de duş cremos, în funcţie de ce simţi că are nevoie pielea. Masează fiecare parte a corpului, apoi scufundă-te din nou în apa caldă pentru un minut.

4 minute pentru relaxare

Ieşi din cadă, înfăşoară-te într-un prosop sau îmbracă un halat de baie, apoi aşază-te în pat pentru încă patru minute, lăsând mintea să zburde pe cele mai frumoase cărări văzute sau imaginare. Tot acest tratament va fi ca o resetare bine-venită după o zi stresantă.

Citeste si:

 

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.06/2018
Text: Luminiţa Tăbăran
Sursa foto: pixabay.com

 

Comments

comments

Lasă un răspuns