Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > 3 calități esențiale pe care TREBUIE să le aibă placa de întins părul

3 calități esențiale pe care TREBUIE să le aibă placa de întins părul

Placa de întins părul este device-ul de hairstyling cel mai folosit din lume. De aceea, îți spunem care sunt caracteristicile definitorii de care trebuie să beneficieze un model perfect pentru șuvițele tale.

Când spunem un „model perfect” ne referim, bineînțeles, la acea placă de îndreptat care să nu degradeze teribil firul de păr.

I-am întrebat pe specialiștii din domeniu care sunt ACELE 3 atuuri must-have pe care trebuie să le întrunească un astfel de instrument de styling. Iată ce am aflat!

Mai multe trepte de temperatură

O placă bună îți va respecta sănătatea părului și va păstra structura firelor intactă. Respectul pentru podoaba capilară se caracterizează printr-o temperatură optimă, care nu degradează structura și care menține strălucirea șuvițelor.

Nu uita, părul subțire și fragil are nevoie de o temperatură joasă pentru a nu fi afectat. Însă nivelul optim pentru toate tipurile de șuvițe este cel de 180 de grade, potrivit studiilor.

Senzori inteligenți

Caută o placă de întins părul care să fie construită pe baza unei tehnologii certificate. Asta înseamnă că produsul vine la pachet cu senzori smart, amplasați în zone-cheie. În acest fel ai parte de o temperatură constantă, protecție pentru firul de păr, doza de hidratare esențială, strălucire garantată etc.

În prezent, pe piață găsești și versiuni care analizează tipul și structura firului de păr, reglând astfel automat temperatura optimă, nivelul de protecție și eficiența rezultatelor.

Siguranță permanentă

Un styling fără compromis înseamnă un styling în care tu deții permanent controlul. O variantă ce beneficiază de un sistem de prindere al plăcilor perfect ajustat te ajută să te bucuri de siguranță și versatilitate.

Citeste si:

Foto: Imaxtree

Comments

comments

Lasă un răspuns