Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Leacuri pentru durerea de spate

Leacuri pentru durerea de spate

Avem cateva leacuri pentru durerea de spate, pentru ca stim ca intre zeci de mailuri, telefoane si situatii dificile de gestionat, senzatia neplacuta devine prezenta si suparatoare.

Aminteste-ti mereu sa stai drept pe scaunul de la serviciu! Este cea mai buna solutie, dar din pacate, putini isi amintesc ca pozitia vicioasa este una dintre principalele cauze ale durerilor de spate, iar fara o buna intindere si punere in functiune a articulatiilor, vei imbatrani inainte de vreme.

Durerea de spate
limiteaza tonusul muschilor, acestia vor slabi pentru ca nu-i folosesti si durerile de spate vor ajunge din ce in ce mai suparatoare, pana cand vei ajunge sa le induri in permanenta.

Iata leacurile pentru durerea de spate. Sunt cele mai bune solutii!

Stai intr-un unghi de 135 de grade: aceasta pozitie reduce tensiunea la care sunt supuse discurile vertebrale, asa ca incearca din cand in cand sa iti amintesti sa te lasi usor pe spate. Daca nu poti sa stai asa cand lucrezi la calculator, fa-o macar atunci cand vorbesti la telefon sau ai o conversatie de 5 minute cu colegul de birou.

Foloseste un scaun potrivit, care sa sustina curbura spatelui. Multi nu isi dau seama ca tocmai scaunul in sine poate sa fie sursa durerii, in cazul in care nu are forma potrivita corpului tau. Partea inferioara a spatelui trebuie sprijinita, iar capul este necesar sa stea drept atunci cand privesti monitorul.

Nu iti incrucisa picioarele: probabil nici nu te-ai gandit la acest lucru pana acum, dar exista sanse foarte mari sa adopti aceasta pozitie la birou zilnic. Aceasta pozitie creste presiunea la nivelul picioarelor si te determina sa stai cu coloana stramba, ceea ce poate duce la dureri de spate.

Ridica-te: cea mai buna solutie pentru a scapa de durerile de spate este sa te ridici din cand in cand cate 5 minute si sa mergi putin. Daca ai de transmis o informatie unui coleg din biroul alaturat, du-te pana la el in loc sa-i trimiti mail.

Respecta toate aceste reguli in fiecare zi si o sa vezi ca functioneaza ca adevarate leacuri pentru durerea de spate.

In plus inceraca sa faci miscare in fiecare zi. Urca si coboara pe scari, mergi pe jos si mobilizeaza-ti musculatura spatelui in excercitii simple.

 

Comments

comments

Lasă un răspuns