Esti aici
Femeia.ro > Frumusețe > Produse pentru buze divine

Produse pentru buze divine

Catifelate și bine puse în valoare, buzele sunt veritabile arme ale seducției. Învață să le dai șarm ca succesul să fie garantat.

Frigul poate dejuca aceste planuri, însă există întotdeauna ac de cojocul uscăciunii. Nu-ți rămâne decât să le acorzi puțină atenție seara și o culoare puternică pe parcursul zilei ca buzele tale să nu rămână neobservate.

Remedii la minut

Uscăciunea nu rezonează cu senzualitatea, ci dimpotrivă. Când buzele suferă, răsfață-le cu un scrub din miere. Are proprietăți hidratante, antiseptice, antiinflamatoare și cicatrizante. Vei înlătura cojițele și totodată le vei aduce hidratare și protecție, ba chiar și alinare. Un alt remediu rapid la care să apelezi este ceaiul verde. Umezești un pliculeț de ceai verde în apă călduță și îl aplici pe buze pentru cinci minute. Taninurile din ceai repară buzele uscate și înlătură cojițele.

Balsam plin de culoare

Noile formule aduc mai mult decât alinare buzelor. Vitaminele și uleiurile le hrănesc și le protejează, iar culoarea delicată aduce șarm. Aceste balsamuri colorate au mai multe avantaje: se aplică ușor, chiar și fără oglindă, au o culoare delicată, dar care pune în valoare buzele, nu se întind, oferă hidratare, apără de uscăciune și nu costă mult.

Ruj rezistent

Ai nevoie de el când vrei să păstrezi intactă culoarea rujului ore-n șir fără a apela la compromisuri. Păcatul acestuia este că usucă buzele. Însă poți alege rujuri care conțin și un balsam care să remedieze situația imediat ce culoarea a fost fixată. Cu acest tandem, te bucuri de buze de vedetă întreaga zi, moi și catifelate. Se aplică la fel de precis ca glossul și se usucă în numai câteva secunde.

Ruj tatuaj

E de forma unei carioci și are un pigment puternic. Aplicarea necesită precizie, însă vârful ascuțit este special conceput pentru a trasa conturul fără greș. Pigmentează buzele pentru mult timp și nu le usucă. Din păcate, acesta nu are formule hidratante. Însă peste el poți aplica un balsam cremos, fără culoare, pentru un plus de hidratare. Îl poți folosi și în locul conturului de buze. Este ideal dacă îți plac variantele de ruj mate! Se șterge ușor, cu un demachiant obișnuit.

Strălucire de durată

După balsam, glossurile aduc cea mai mare hidratare buzelor, dar și o culoare puternică și o strălucire de vis. Este potrivit în orice moment al zilei și se asortează perfect oricărui machiaj. Cu puțin gloss, poți transforma buzele subțiri în buze senzuale. Dar îl poți folosi și dacă buzele tale sunt mai cărnoase, fiindcă un pic de volum nu strică niciodată. În afară de volum, aduce buzelor prospețime și multă senzualitate. Nu toate formulele sunt rezistente, dar există variante care conferă buzelor tale culoare și strălucire până la șase ore.

Citește și:

Buze senzuale doar din ruj

Remedii simple pentru buze crapate

Buze roșii ca vinul

Articol preluat din revista Femeia de Azi, nr.03/21.01.2016
Autor: Luminița Tăbăran
Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns