Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Care e numarul copilului tau?

Care e numarul copilului tau?

Care e numarul copilului tau? – Filozoful si matematicianul grec Pitagora a fost initatorul ideii ca numerele pot influenta destinul unei persoane.

Jocul numerelor si ce reprezinta acestea intr-un nume

Unii parinti folosesc numerologia pentru a alege prenumele copilului care, combinat cu numele, da calitati pe care ei doresc ca viitorul copil sa le aiba.

Folositi tabelul de mai jos pentru a determina numerele ce corespund literelor dintr-un anumit nume:

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z

Apoi adunati numerele. Daca rezultatul este un numar mai mare de 10, dar altul decat 11, 22 sau 33, considerate numere supreme, mai adunati o data numerele. Spre exemplu, daca rezultatul pe care l-ati obtinut este 13, adunati 1 cu 3 si veti ajunge la raspunsul final 4, cifra care caracterizeaza numele ales.

UNU, fiind primul, reprezinta inceput sau unitate.

Persoanele care poarta numele ce corespund acestui numar sunt dinamice si independente, au incredere in ele, sunt competitive si lideri innascuti. De partea cealalta, nu le place sa primeasca ordine sau sa fie pe planul doi. Pot deveni administratori, directori de companii, ofiteri in armata sau atleti.

DOI, ca prim multiplu de unu, reprezinta pereche si armonie.

Persoanele care corespund acestei cifre sunt in planul second, le place sa pastreze armonia. Cauta echilibrul in viata, sunt suflete artistice si poseda o imaginatie bogata. Pot fi si capriciose, timide si hiper-sensibile. Sunt adesea artisti, psihologi, scriitori.

TREI, este numarul Trinitatii si se crede ca indica toate stadiile vietii – trecut, prezent si viitor.
Este considerat numar norocos si multi dintre cei guvernati de el au noroc in viata. Sunt persoane muncitoare si ambitioase, motivate de realizari si succes. Multi dintre ei se exprima usor si sunt foarte buni comunicatori. Pot fi animatori, artisti, directori sau politicieni. Pe latura negativa, pot fi pripiti in decizii, laudarosi, dictatoriali.

Gandeste-te la calitatile unei bune fundatii – patru laturi – si vei avea calitatea de baza a numarului PATRU.
Este cel mai solid numar dintre toate, aceasta carateristica transmitandu-se si persoanelor pe care le reprezinta. Sunt oameni eficienti, loiali, organizati si practici, dar pot fi si exagerat de precauti si plictisitori. Graviteaza catre cariere precum arhitecti, bancheri, ingineri, oameni de stiinta si matematicieni.

Este un numar al schimbarii, iar numele din aceasta categorie sunt adesea asociata cu aventura, provocarea si asumarea de riscuri.
Sunt spiritele libere ale lumii, cu o curiozitate innascuta ce ii determina sa caute provocarea si situatiile noi. Nevoia de libertate se concretizeaza in neliniste, nestatornicie sau hedonism. Sunt buni ca reporteri, aviatori, detectivi sau agenti la bursa.

Numarul SASE reprezinta armonie. Persoanele din acest numar sunt adesea considerate norocoase si fericite. Sunt oameni creativi, sensibili si cu o imaginatie bogata, cu un „al saselea simt”. De asemenea, pot fi egositi si insistenti. Pot face cariera ca artisti, medici, asistenti medicali, fotografi si alte meserii care sa le solicite intuitia.

SAPTE este considerat un numar mistic si are o mare insemnatate religioasa. Persoanele din acest numar sunt adesea intuitive si introspective si pot fi foarte religioase. Pot parea misterioase, deoarece tind sa traiasca in propria lume. Fac bun consilieri, vindecatori si astrologi.

Numarul OPT, ca si numarul PATRU, indica persoane muncitoare si cu spirit tenace. Sunt genul de oameni care duc la bun sfarsit si cele mai grele proiecte. Aspectele negative ale personalitatii lor include materialismul si nevoia de a se mentine la standarde de viata ridicate.

La capatul opus de UNU, NOUA cumuleaza toate calitatile celorlalte numere. Persoanele din acest numar sunt vazuti ca lideri de temut. Intelepciunea de care dispun ii predestineaza la maretie si celebritate, realizand lucruri de care altii nu sunt capabili. Vor fi buni lideri in armata sau educatori, lideri spirituali sau evanghelisti.

UNSPREZECE este o forma superioara a numarului DOI si reprezinta echilibru, armonie sufleteasca si trupeasca. Este numarul revelatiei, iar cei care poarta nume corespunzatoare acestui numar sunt adesea foarte intuitivi, spirituali, cu o capacitate unica de a-i inspira si a-i incuraja pe ceilalti. Au personalitati magnetice si pot comunica pe toate nivelurile cu oamenii pe care ii atrag spre ei.

DOUAZECI SI DOI este o forma superioara a numarului PATRU si indica personalitatile importante ale lumii. Fiind vizionari extraordinari, se spune ca sunt adesea cu ani lumina inaintea celorlalti sau nascuti inainte de vreme. Realizari care par imposibile pentru ceilalti sunt a doua natura a acestor oameni.

TREIZECI SI TREI este o forma superioara a numarului SASE si combina, de asemenea, fortele spirituale si psihice ale numerelor supreme. Este cel mai mare din numerologie si reprezinta oamenii care sunt lideri importanti si stapani emotionali. Persoanele din acest numar exercita o mare influenta asupra celorlalti.

Citeste si:

Sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns