Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop pentru weekend – 7-8  noiembrie 2020. Bate vântul schimbării

Horoscop pentru weekend – 7-8  noiembrie 2020. Bate vântul schimbării

horoscop weekend

Dificultățile de comunicare pe care fiecare le-a experimentat ieri, se vor menține și în acest final de săptămână, deși sunt mult atenuate. Mercur este în Balanță și ne aduce oarecare pace și liniște. Bucură-te de liniștea de acasă și de starea bună pe care ți-o dă ideea că ești în singuranță, tu și cei care contează pentru tine. Evenimentul momentului este Saturn în Capricorn și de aici o să primim suportul de care avem atât de multă nevoie.

Berbec – Un final de săptămână liniștit. Ești protejată de astre, dar nu întinde coarda. Nu te complica cu strategii alambicate. Alege calea simplă și directă. Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să ai grijă de tine. Nu-ți băga nasul în afacerea altuia, chiar dacă intențiile tale sunt cele bune și ai convingerea că procedezi corect.

Taur – Finalul de săptămână aduce evenimente care te bucură și care te agită în egală măsură. Ia-le așa cum sunt și nu le mai supradimensiona importanța. E posibil să ai dificultăți în a te face înțeleasă. Ai sentimente amestacate. Renunță la analiză.

Gemeni – Oamenii din jurul tău te enervează, dar poți avea un beneficiu major, dacă vei privi lucrurile în ansamblu. Scapă de sentimentul că nimic nu evoluează. Evoluează, dar lent și nu neapărat în sensul bun. Ține minte că o întrebare nu are niciodată un singur răspuns. Încearcă soluții alternative.

Rac – Urmărește cu atenție cum merg lucrurile în acest final de săptămână pentru că vei descoperi schimbări profunde. Unele te vor impresiona și te vor face să devii mai atentă la sentimentele celor din jurul tău. Rămâi concentrată și încearcă să nu te lași surprinsă atunci când problemele emoționale apar de nicăieri și-ți tulbură liniștea.

Citește și: Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun cum stai cu tehnologia

Leu – Te simți cu mâinile legate. Aparent situația este complicată, dar dacă vei lua lucrurile pas cu pas se vor dovedi mai mult decât simple. Gândește-te la tine ca la un magician grozav care poate rupe cele mai puternice lanțuri. Ai toate trucurile la tine, trebuie doar să alegi ceea ce se potrivește. Nu există nu se poate în vocabularul tău.

Fecioară – Îți revine zâmbetul sâmbătă, iar duminică o să te simți din nou în largul tău. Este important să nu analizezi motivele din spatele comportamentului altor persoane. Renunță să mai condamni atitudinea unor oameni. Ar fi mai util dacă te-ai strădui să-i înțelegi și atât. Nu lăsa  nimic să-ți strice armonia interioară.

Balanță –Se schimbă lucrurile pentru tine, și se vor ivi oportunități pe care nu ai voie să le ratezi. Cu toate acestea, fii atentă ce spui, cui spui,  pentru că nu toată lumea acționezeă în interesul tău. În acest weekend vei profita de compania unor prieteni vechi, alături de care o să afli vești importante.

Scorpion – Acesta este un moment bun pentru a lua o decizie cu privire la o problemă pe care o tot analizezi. Oamenii își vor pierde încrederea în tine dacă nu poți să te hotărăști. Ar fi util dacă te-ai detașa de lucrurile mari, complicate și dacă te-ai orienta către fleacurile de zi cu zi. Așa vei găsi răspunsuri utile, inclusiv la chestiunile majore.

Citește și: Ce-ți rămâne când nu mai ai nimic? Cum o ia de la capăt fiecare zodie

Săgetător – Ai un sentiment foarte confotabil în acest final de săptămână, de satisfacție pentru ceea ce faci, simți și înțelegi. Ești conșientă că ești inteligentă și că ai capacități la care alții nici nu visează și asta îți dă un sentiment foarte dulce de orgoliu satisfăcut. Fii generoasă și în atitudine și va fi totul perfect!

Capricorn – Te-ai putea simți astăzi ca într-un labirint. Ai un drum unic, dar nu ai nici cea mai mică idee că mergi în direcția corectă. În loc să rătăcești fără țintă, oprește-te și cere ajutor. S-ar putea să primești exact ceea ce ai nevoie, dar trebuie să ai curajul să ceri și abilitatea să înțelegi cum folosești ceea ce primești.

Vărsător – Azi ești tăcută și foarte calmă. Aproape necomunicativă. Dar dincolo de asta este o zi interesantă, pentru că tu ești printre cei care se simt bine când sunt singuri. Ar trebui să-ți dai seama că uneori folosești această atitudine ca pe o scuză pentru a ascunde o doză mare de egoism.

Pești – S-ar putea să existe o mare tensiune între tine și cineva mai în vârstă. Poate că există cineva care adoptă atitudinea enervantă de „părinte care știe cel mai bine”. Ia o pauză. Dă-ți seama că această persoană oferă sfaturi, nu te critică. Este posibil ca unele idei „enervante” să fie utile. Nu le știe nimeni pe toate. Nici chiar tu!

 

 

Text: Otilia Ignat

Sursă foto: 123rf

Comments

comments

Lasă un răspuns