Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 15 decembrie 2020. Efectele eclipsei pentru fiecare zodie

Horoscop zilnic – 15 decembrie 2020. Efectele eclipsei pentru fiecare zodie

Horoscop zilnic – 15 decembrie 2020

Datele generale ale zilei de 15 decembrie 2020 – O să simțim din plin efectele eclipsei de Soare, de ieri. De cele mai multe ori benefice, eclipsele aduc mereu schimbări radicale, fiind semnul unui nou început, al unui restart general, maifestat prin evenimente importante. O să avem energie, un tonus bun, o dorință intensă de a pune lucrurile la punct, de a face ordine, la modul cel mai general posibil.

Berbec – Pășești pe un nou teritoriu. Este activat tot ceea ce ține de dorințe vechi, neîmplinite. Vei face planuri pentru un viitor pe care vrei să-l schimbi în bine. Unele dintre deciziile pe care le vei lua acum, se vor confunda cu proiectele majore pe care le vei avea în 2021. Mai mult, vei munci, de cele mai multe ori cu spor pentru a le îndeplini.

Taur – Mintea ta este concentrată, în mod special, pe relațiile tale de parteneriat, pe care le vrei duse la un nivel superior, care o să-ți aducă satisfacțiile majore pe care le aștepți, și pentru care ai muncit, în ultimul an. Este momentul în care cererile pe care le faci au cele mai mari șanse de a fi aprobate.

Gemeni – Vei lua decizii importante, care îți vor marca viața de acum înainte, pentru multă vreme, poate chiar pentru totdeauna. Poate o schimbare radicală a locuinței – te muți în alt loc, alt oraș, altă țară, te căsătorești sau concepi un copil. Pe de altă parte este posibil să rupi legături vechi, inclusiv sentimentale. Ai putea înțelege, de exemplu, că nu ești lângă partenerul partenerul potrivit și să provoci o separare totală.

Rac – S-ar putea să apară un nou loc de muncă sau s-ar putea să primești responsabilitatea unui proiect major. Vei face schimbări foarte mari în stilul de viață și, le vei respecta pentru mult timp de acum înainte. Eclipsa este un moment după care viața ta se va îmbunătăți cu adevărat  și este bine să folosești la maximum acest moment.

Leu – Eclipsa de soare aduce evenimente deosebite, mai ales pe plan sentimental. Se produce o schimbare majoră în tot ceea ce înseamnă creativitate (este inclusă și fertilitatea – dacă vrei copii, acum este momentul), așa că cele ce se petrec azi, și în zilele următoare, sunt rădăcinile din care se va alimenta viața ta viitoare, pentru mulți ani de acum înainte.

Fecioară – Sunt posibile confruntări de idei și decizii majore în urma unor dezbateri aprinse. Unii nativi pot face modificări majore, atât pentru viața lor, cât și pentru a celor din jur. Ceva important are legătură directă cu părinții sau cu o rudă foarte apropiată și importantă din viața ta. Va trebuie să înfrunți realitatea, pentru că este imposibil de ocolit.

Balanță – Eclipsa de soare are ca efect imediat pentru tine o accelerare pentru toate proiectele în care ești implicată, indiferent de natura lor. Devi nerăbdătoare să începi un proiect, o relație, o campanie, un job nou. Poți influența viața celor din jurul tău, pot determina luarea unor deczii. Poți genera schimbare.

Scorpion – Este o zi importantă pentru tine. Începe o nouă etapă. Saturn și Jupiter se mută în în casa ta și vor da tonul modului în care vei gestiona lucrurile în cercul tău restrâns, unde doar tu iei decizii. Faci schimbări bruște, adopți decizii radicale și ești extrem de activă azi, dar și în zilele care vor urma.

Săgetător – Soarele este în semnul tău zodiacal, iar eclipsa care tocmai a trecut este un eveniment major pentru tine. Momentul este o rampă de lansare pentru tine, care va produce mari schimbări în destinul personal. Ai dreptul la decizii, ai liberul arbitru, și poți influența toate aceste spectaculoase evenimente care te vor avea în centul lor. Ai sentimentul că toată lumea se învârte în jurul tău și chiar așa este.

Capricorn – Este momentul să-ți faci planuri pe termen lung, planuri care privesc casa, familia și viitorul an. Este posibil să nu te înțelegi tu cu tine, să îți evaluezi viața și să te sperie realitatea în care trăiești. Pot să apară regrete, frustrări, dar și recunoașterea erorilor grave pe care le-ai făcut. Este o perioadă mai dificilă pentru tine, dar tot în tine vei găsi resursele pentru a le depăși.

Vărsător – Viața socială este foarte activă odată cu eclipsa de soare. Se deschid niște uși pe care îți doreai de foarte mult să intri și vei gusta din bucuria specială a conexiunilor sufletești speciale, modelatoare, care îți vor schimba viața în bine, în anii următori. Fii atentă la oamenii pe care îi cunoști zilele acestea pentru că vor fi alături de tine pentru foarte mult timp de acum înainte.

Pești – Sunt foarte bine accelerate toate domeniile care țin de profesie, carieră și realizare pe plan social. Sunt posibil promovări, premii, bonusuri în bani, daruri importante, chiar faimă și renume. Începe o perioadă bună care are ca scop compensarea frustrărilor și neajunsurilor pe care le-ai dus, cu stoicism, până acum.

Citește și: Lista lucrurilor bune de făcut anul viitor. Idei și inspirație

Text: Otilia Ignat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns