Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 3 decembrie 2020. Să ne urcăm încrezători în caruselul astral

Horoscop zilnic – 3 decembrie 2020. Să ne urcăm încrezători în caruselul astral

Horoscop zilnic – 3 decembrie 2020

Datele generale ale zilei de 3 decembrie 2020 – Patru zodii sunt vedetele zilei: Taurul, Săgetătorul, Capricornul și Vărsătorul. Aceste zodii sunt liderii momentului, fiind marcate cel mai intens de transformările generale. Schimbarea este suficient de lentă pentru a da posibilitatea tuturor să se adapteze. Fiecare zodie în parte simte, într-un mod personal, evoluția care ne prinde, pe toți,  într-un carusel interesant de situații, pe care le vom înțelege abia pe măsură ce se vor întâmplă.

Berbec – Un detaliu esențial pentru tine prinde contur. Lucrurile încep să meargă bine, chair foarte bine. Ai capacitatea de a gândi practic și constructiv, ai logica perfectă, clară, concentrată, iar toate acestea te fac deosebit de activă și eficientă, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Nu te lăsa pradă unor îndoieli ocazionale.

Taur – Fii diplomată și nu te lansa în discuții în contradictoriu. Nu merită să-ți expui punctul de vedere unor oameni care oricum nu aud pe nimeni și nu înțeleg nimic. Primești o veste bună de la cineva care se oferă să te ajute într-o problemă personală. Ești bucuroasă și îți promiți că nu vei uita acest act de bunăvoință.

Gemeni – Adunările sunt locul tău preferat azi. Ai nevoie de oameni în jurul tău, ai nevoie de socializare și de comunicare intensă. Un mesaj așteptat, te poate ajuta mai mult decât crezi, atâta vreme cât îl vei înțelege exact. Relațiile cu toți cei din jurul tău – de la partenerul tău la colegii de la serviciu sunt pe drumul cel bun, sunt calde și agreabile.

Rac – Impresiile emoționate ale unor momente trecute, pe care le simți azi nu-ți afectează pragmatismul rece ce te caracterizează. Nu ai timp pentru sentimentalisme, nu ai vreme pentru lamentări, ești profund ancorată în realitate, trăiești intens fiecare clipă și te bucuri de realizaări. Te relaxezi abia seara care este liniștită alături de cei dragi.

Leu – Stai mai mult cu cei dragi din familie. Cineva îndepărtat are nevoie de suport moral și îți cere, în mod neașteptat, ajutor. Ești confuză și nu știi ce să faci. Viața sentimentală este bună, partenerul este lângă tine și la bine, și la greu. Te va ajuta să găsești soluții și te va susține indiferent ce vrei să faci. Poți să fii fericită pentru asta.

Fecioară – E posibil să începi o nouă activitate și ai emoții mari. Nu te îngrijora, te vei descurca perfect. Dacă dispui de mai mulți bani, cumpără-ți ceva nou de îmbrăcat, ca să te simți bine în piela ta și să ai detașarea și degajarea care să te facă să fii cu adevărat apreciată. Angoasele mărunte îți pot strica cheful de viață. Poartă roșu ca să cucerești!

Balanță – Dacă vei gândi negativ mult timp, vei ajunge să le vezi pe toate în negru, chiar și atunci când nu sunt. Bucură-te de viață! S-ar putea să vină zile cu adevărat triste și complicate. Ceea ce este acum, este o altfel de normalitate, pe care trebuie să o acceptăm. E posibilă o discuție mai incinsă acasă. Fii calmă și nu o amplifica.

Scorpion – Este o zi bună, dacă nu cauți rezolvări majore la problemele pe care le duci cu tine. Ai abilitatea de a face față situațiilor complicate și poți fi un veritabil conducător de oști, deși nu vei sta în prima linie. Ar fi util să reconsideri unele decizii luate anterior și să comunici deschis, fără temeri și fără prejudecăți.

Săgetător – Este posibil să vină niște bani pe care nu i-ai luat în calcul. Ai o serie de mici complicații și întârzieri în a-ți atinge obiectivele, dar asta nu pare să fie o problemă majoră. Găsești echilibrul de care ai nevoie în relațiile tale de suflet și ești extrem de avantajată de faptul că ești înțeleasă, apreciată și iubită.

Capricorn – S-ar putea să te simți extrem de emoționată astăzi, dar este important să rămâi la rutina ta de zi cu zi unde este confortabil pentru tine. Energia care presează pe tine este copleșitoare și este bine dacă poți face cumva să-ți întărești rezistența psihică și fizică, alegând activități pașnice în locul celor extrem de stimulative și provocatoare.

Vărsător – Nu este una dintre cele mai bune zile ale tale, dar nu este nici pe departe una proastă. Sunt câteva obstacole minore, deoarece pierzi energia primită de la astre. Aceste eșecuri minore pot fi depășite ușor de un spirit atât de viu ca al tău.

Pești – Îți pulsează energia în vene, dar nu este momentul pentru acțiuni radicale, care nu mai pot fi anulate. Fii cumpătată și păstrează echilibrul în tot ceea ce faci și spui. Este posibil să te simți decisă să faci un pas important, dar ar fi bine să o iei mai ușor. Totul se va rezolva cum este mai bine doar dacă ai răbdare.

Citeste si: 2021 – Previziuni astrale. Primele semne. Noua eră

Text: Otilia Ignat/sursa foto:iStock

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments

comments

Lasă un răspuns