Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 18 ianuarie 2021.  Curaj și agresivitate

Horoscop zilnic – 18 ianuarie 2021.  Curaj și agresivitate

Datele generale ale zilei de 18 ianuarie 2021 – Odată cu mutarea Lunii în Berbec, ne vom simți ca și cum cineva ne-ar da un ghiont zdravăn. De voie, de nevoie o să fim plini de energie și vom încerca să facem tot ceea ce ne-a fost teamă sau nu ne-am simțit în stare să facem, până acum. Tendința generală va fi aceea de a face lucruri noi, pe care nu le-am mai încercat până acum și care presupun o doză importantă de risc. Pe de altă parte o să avem, fiecare dintre noi, o tendință accentuată spre agresivitate, mai ales a limbajului. Partea bună este că Saturn, echilibrat și extrem de calculat, va tempera toată această tendință spre violență. Beneficiile majore ale zilei sunt inventivitatea, curajul, disponibilitatea la dialog și o forță interioară benefică și creatoare.

Berbec – Unele sentimente profund îngropate vor deveni copleșitoare și te vor îndemna la acțiune, unele chiar sentimentale. Nu-ți fie frică să-ți arăți durerea și furia. Ești pe drumul unei evoluții pozitive. La sfârșitul zilei, te vei simți ca și cum ți s-a ridicat o greutate mare de pe umeri.

Taur – Activitățile de grup la care participi azi, direct sau online, vor aduce schimbări pozitive în modul tău de a comunica. Te bucură schimbul de idei, participi activ la acest fapt și culegi roadele. S-ar putea să fie o idee bună să te implici mai mult și să spui cu voce tare ceea ce gândești. Posibile tensiuni și vibrații negative, acasă, în familie, seara. Nu te culca supărată!

Gemeni – Astăzi s-ar putea să ai parte de o revelație și să fii în centrul atenției tuturor. Îți este recunoscută munca și efortul intens pe care îl faci în fieare zi. Este posibilă o creștere a veniturilor. Poate să fie vorba și despre un nou loc de muncă sau de o poziție privilegiată. Bucură-te de aceste momente de faimă, chiar dacă expunerea în public nu este una dintre cele mai confortabile situații pentru tine.

Rac –  Este una dintre acele zile în care îți poți extinde orizontul și poți face un pas important înainte în carieră. Comunicarea eficientă are ca efect o dorință intensă de a călătorii. Învățarea continuă este foarte importantă pentru tine. Chiar dacă s-ar putea să nu poți face planuri precise pentru călătorii acum, ești apt săte gândești la asta și să faci analize.

Leu – Unele vise, foarte intense te-ar putea duce înapoi în trecut, poate în copilărie sau în viețile anterioare. Notează-ți visele pe care ți le amintești. Este posibil să nu aibă sens acum, dar dacă le vei analiza mai târziu, probabil vei descoperi că ele dezvăluie multe despre tine și despre evoluția ta. Ar putea chiar inspira noi proiecte. Sunt momente foarte importante.

Fecioară – Un vechi prieten pe care nu l-ai mai văzut de ceva vreme ar putea reapărea brusc și îți va influența în mod decisiv alegerile. Poate să fie o sursă de inspirație, un potențial partener de afaceri sau chiar o posibilă relație romantică. Parteneriatele formate astăzi vor conduce la succes.

Balanță – Ești o persoană cu o puternică înclinare spre empatie, azi. Îi ajuți pe cei care au nevoie. Acest lucru ți-ar putea aduce beneficii pe plan profesional. Starea pe care o ai acum nu va dura pentru mult timp, dar este posibil să-ți schimbe viața într-un mod pozitiv. Nu opune rezistență, lasă-te dus de val.

Scorpion – Ai nevoie de o pauză și azi se poate întâmpla asta, chiar dacă este luni. Aceasta este o zi norocoasă cu multe beneficii pentru tine, mai ales pe termen lung. Este vorba de comunicare și relații care vor aduce beneficii la locul de muncă și un plus de avantaje financiare, de care ai mare nevoie. Este o zi bună, chiar dacă implică ceva emoții pe plan sentimental.

Săgetător – Au loc schimbări majore în viața ta, atât pe plan profesional, cât și în familie și în relațiile cu cei dragi. Schimbările sunt pozitive, dar intense și te pot afecta emoțional. Unele ar putea fi chiar descrise ca veritabile răscoliri. Toate acestea vin la pachet cu mutarea într-un loc nou, redecorarea, renovarea sau poate adoptarea unui animal de companie.

Capricorn – Ai parte de câteva vești minunate care ți-at putea schimba viața pentru totdeauna. Ar putea fi vorba despre un parteneriat, care ar putea implica schimbări în perspectiva și atitudinia ta despre viață.

Vărsător – Unele schimbări în ceea ce privește cariera ta ar putea face o diferență importanta în ceea ce privește resursele tale financiare. Poate să fie vorba despre un nou loc de muncă sau o promovare, o apreciere care te va pune într-o poziție privilegiată. Orice muncă ai face această îți aduce satisfacții emoționale, ceea ce este extrem de benefic pentru evoluția ta.

Pești – Astăzi te simți plină de romantism și ești nerăbdătoare să te întâlnești cu partenerul tău. Ai chef de socializare. De fapt, s-ar putea să aștepți cu nerăbdare întâlnirea cu prietenii. Te simți foarte creativă și vei petrece o mare parte din zi, fie planificând, fie lucrând la proiecte.

Citeste si: De ce doare inima? Află ce este important să știi

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pexels

Comments

comments

Lasă un răspuns