Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Horoscop zilnic – 15 ianuarie 2021. Uranus, copilul rebel, se joacă

Horoscop zilnic – 15 ianuarie 2021. Uranus, copilul rebel, se joacă

Horoscop zilnic – 15 ianuarie 2021. Uranus, copilul rebel, se joacă

Datele generale ale zilei de 15 ianuarie 2021 – Uranus se comportă ca un copil rebel, și se joacă. Cu Soarele aflat, încă în semnul de putere al Capricornului, și cu Luna nouă de ieri, combinața este una interesantă și promițătoare. Efectele sunt multiple, dar fiecare va avea posibilitatea de a le gestiona în funcție de nevoi și de abilitățile de care dă dovadă. Putem fi sentimentali, geloși, nervoși, dar activi, îndrăzneți, tumultoși și inventivi.

Berbec – Ai o lucrare de finalizat, un studiu sau altceva important pentru cariera ta. Este momentul optim să faci asta pentru că vor urma beneficii și recunoaștere. Ai mintea extrem de activă și vei căuta fiecare detaliu posibil care ar putea arunca lumina ta. Un ritm mai intens de lucru poate fi util.

Taur – Astăzi ai sentimentul că ești cu un picior într-o realitate paralelă. Este un sentiment ciudat, dar pe care merită să-l experimentezi pentru că este nou și special. De la Neptun, vine!  Acesată stare s-ar putea dovedi utilă în relaționarea cu ceilalți. O să crească gradul de conștientizare, nu numai despre tine, dar și pentru cei din jurul tău.

Gemeni – Un număr de oameni interesanți ar putea participa la o petrecere sau la o întâlnire de grup acasă. Fii atentă, însă la regulile sanitare, pentru că ai putea avea ceva probleme. O mare parte a preocupărilor de azi este concentrată pe comunicare și pe strategii de viitor.

Rac –  Nu este exclus să fii nevoită să alegi între mai multe oportunități. Chibzuiește corect și alege ceea ce este cu adevărat important, nu doar ceea ce pare facil și lejer. Ai o senzație acută de oboseală și deprimare. În principiu este justificată, dar poate că ar fi bine să acorzi mai multă atenție stilului tău de viață.

Leu – Îți ajung la urechi unele secrete. Folosește-le dacă par a fi utile pentru tine, dar nu spune nimănui ceea ce ai aflat. Fii atentă la cele ce se petrec în jurul tău și iartă dacă cineva a greșit față de tine. Nu este deloc momentul pentru crize de gelozie sau suparări. Fii foarte atentă la aspectele care țin de profesie și de sursele tale de bani.

Fecioară – Nu refuza sarcinile suplimentare pe care le primești, fie că sunt legate de casă sau de serviciu. Dacă ești solicitată înseamă că te achiți corect de obligațiile tale și că oferi încredere. Fii mai răbdătoare și mai înțelegătoare cu cei din jurul tău. Toată lumea este mult mai stresată și mult mai agitată în această perioadă.

Balanță – Ai preocupări foarte variate, ești plină de idei și de soluții pentru probleme care apar din senin. Cei din jurul tău îți urmează exemplul și se simt și ei mai bine, datorită ție. Totul este în regulă atâta vreme cât eviți orice speculații financiare și nu faci nici un fel de investiții inutile. Partenerul tău te apreciază foarte mult pentru efortul tău zilnic.

Scorpion – Pune capăt oricăror contracte care nu-ți sunt pe plac, care nu aduc beneficii și care stagnează. Este necesar să faci o curățenie generală în acest capitol al vieții tale, iar ziua de azi este perfectă pentru a începe aceste demersuri. În relațiile intime trebuie să te gândești bine cât de mare este diferența între ceea ce vrei și ceea ce primești și să acționezi în consecință.

Săgetător – Este foarte posibil să fii interesată de o nouă aventură sentimentală. Știi foarte bine că nu este nici momentul, nici contextul potrivit, dar nu te poți abține. Poate că este supapa de care ai cu adevărat nevoie și, dacă asta este ceea ce îți trebuie, te poți buncura pentru că se întâmplă. Fii însă realistă și vezi cât de mult sunt cei din jur afectați.

Capricorn – Ai nevoie de o analiză a relației tale de cuplu. Vrei să știi exact care sunt regulile și vrei ca acestea să fie respectate. Ești poate puțin prea exigentă. Ai șansa unor întâlniri surprinzătoare care vor aduce o relansare pe plan profesional. Poți începe ceva nou. Un job nou, o relație nouă. Orice ar fi va evolua foarte bine și îți va aduce multe satisfacții în timp.

Vărsător – Ești indecisă și nu știi care este cea mai bună cale pe care trebuie să mergi pentru că ai mai multe variante. Alege ceea ce simți că este bine, nu neapărat ceea ce-ți aduce mai multe beneficii. Este foarte posibil ca ceva pe termen lung să fie mai util decât ceva cu profit mare, pe termen scurt. Fii mai calmă!

Pești – Primești un cadou sau o propunere care o să-ți aducă beneficii pe termen lung. Este o perioadă calmă pentru tine și echilibrul de acasă pare să fie restabilit spre binele tuturor. Profită și încearcă să te relaxezi puțin. Ai mai multă înțelegere pentru cei din jurul tău. O să-ți facă bine mai ales ție.

Citește și: Legile atracției. Află cum le folosești!

Text: Otilia Ignat/ sursa foto: pixabay.com

Comments

comments

Lasă un răspuns