Esti aici
Femeia.ro > Horoscop > Luni, 1 martie 2021 – Horoscopul primei săptămâni de primăvară

Luni, 1 martie 2021 – Horoscopul primei săptămâni de primăvară

Luni, 1 martie 2021 – horoscopul primei săptămâni de primăvară

Detaliile generale ale zilei și perioadei – Este o săptămână cu multă energie, combinată cu multe tensiuni. Sunt stimulate toate aspectele care țin de creativitate, de la cele realizate manual, până la cele din intimitatea dormitorului. Luna plină, de la finalul lui februarie, va avea efecte pe tot parcursul primei săptămâni de primăvară, luminând calea și aducând abilitatea de a construi și de a face planuri.

Este o perioadă propice pentru dragoste, chiar dacă nu este una în care sentimentele să fie foarte adânci și de durată. Neptun este planeta care poate încurca oarecum lucrurile și ne poate induce fantezii și emoții pe care nu o să știm foarte bine cum să le gestionăm.

Berbec – Soarele și Neptun se alătură miercuri, în casa ta, ceea ce te face să-ți fie mai ușor să împărtășești lucruri importante despre tine. Acest lucru te poate ajuta să te vindeci de experiențele traumatice din trecut, dar ar putea crea probleme partenerului tău. Ia lucrurile încet, nu te pripi și nu face mai mult decât poți. Zile foarte bune: joi și vineri.

Taur – Relațiile platonice se pot transforma în altceva, în cursul acestei săptămâni. Toate cele care se petrec sunt efectul Soarelui, care combinat cu Neptun poat afecta tot ceea ce ține  de prietenie și relații pasagere. Sunt mari șanse să primești ceea ce visezi. Poate să fie o săptămână interesantă, dar cu multe surprize, probabil, nu toate agreabile. Zile foarte bune: luni și duminică.

Gemeni – Săptămâna aceasta îți aduce multă agitație în carieră. Fii încrezătoare, dar nu lăsa nici o clipă garda jos, pentru că este posibil ca evenimentele să o ia brutal, înainte mult peste așteptările tale. Depinde în foarte mare măsură de tine și de deciziile pe care le ei, modul în care vor evolua lucrurile. Mai multă concentrare, mai multă atenție la detalii și un plus de credibilitate acordat intuiției, ți-ar putea fi de ajutor. Zile foarte bune: marți și miercuri.

Rac – Știi foarte bine să faci diferența dintre vis și realitate, pentru că ești unul dintre semnele care evoluează psihic, visând. În această săptămână imaginația ta, dar și pasiunile tale intime pe care nu le spui nimănui, primesc un impuls prin conjunția specială dintre Neptun și Soare. Este un moment de înflorire, apar oportunități și ocazii pe care nu ai voie să le ratezi, pentru că sunt șanse pe care nu le vei mai primi a doua oară. Fii atentă la toate cele care se petrec în jur și acționează, la momentul optim. Zile foarte bune: luni și marți.

Leu – Săptămâna aceasta, totul este despre tine, pentru că Neptun, una dintre planetele majore pentru semnul tău zodiacal accelerează tot cee ace ține de elementele tale intime, de relația ta, cu tine. Este o săptămână în care trebuie să fructifici o serie de ocații, să deschizi noi drumuri și să provoci destinul, pentru că șansa este în mod major de partea ta. Zile foarte bune: vineri și sâmbătă.

Fecioara – Soarele și Neptun se conectează și vei începe să te simți protejată și apărată. Chiar dacă lucruile nu par a fi pe calea cea mai bună, este posibil să interpretezi greșit ceea ce primești. Mai mult calm, mai multă atenție la cele care sunt în jurul tău, mai multă liniște sufletească te vor ajuta să duci la capăt problemele pe care le ai. Ține cont de faptul că unele dintre acestea nici nu sunt cu adevărat complicații reale. Zile foarte bune: joi și duminică.

Balanță – Ai toată energia de care ai nevoie pentru a duce la bun final ceea ce-ți dorești. Planurile importante pe care le ai în agendă în cursul acestei săptămâni pot fi repede și bine rezolvate, cu o singură condiție: să fii capabilă să faci diferența între lucrurile care contează și cele care sunt lipsite de importanță. Există riscul să risipești cu detalii. Nu ai timp de pierdut și nici energie pozitivă de risipit. Zile foarte bune: marți și miercuri.

Scorpion – Săptămâna aceasta îți va aduce multă distracție și multe emoții. Energia Peștilor îți pune în evidență creativitatea și ambiția. Ai putea să te conectezi cu nivelele superioare de energie, cele careîți pot aduce avantaje pe plan sentimental. Cu toate acestea ar fi util pentru evoluția ta să fii mai îngăduitoare și să ieși din vagauna socială în care te-ai afundat. Zile foarte bune: luni și joi.

Săgetător – Nimeni nu este perfect, iar această săptămână, deși foarte interesantă, ar putea să fie plină de obstacole și greutăți pentru tine. Nu te panica, pentru că ai toate resursele necesare pentru a face față acestor provocări, dar pentru asta trebuie să dovedești mult discernământ și să te păstrezi pe o poziție de neutralitate în toate conflictele care se vor isca în jurul tău. Zile foarte bune: miercuri și duminică.

Capricorn – Săptămâna aceasta, trebuie să spui adevărul, așa cum îl vezi tu. Dacă ai jucat la două capete, pe oricare din planurile importante ale vieții (sentimental sau profesional), este momentul optim să te clarifici și să alegi una dintre cele două variante. Nu mai poți sta în două luntrii deodată pentru că fiecare va pleca în direcții opuse și riști să cazi din amândouă. În felul acesta vei scăpa de regrete și te vei orienta către ceea ce contează din viața ta. Și asta te va face să te simți foarte bine. Zile foarte bune: luni, marți și joi.

Vărsător – Luna plină domină tot ceea ce înseamnă carieră și ambiție, iar ziua începe pentru tine în forță, cu elan și cu o energie care îi va domina pe cei din jur. Este cazul să te temperezi puțin și să nu-ți consumi tot combustibilulu primit de la astre, într-o singură zi. Îndraznești să spui ce simți și să-ți pui sufletul pe tavă în fața partenerului de viață, chiar dacă acesta este reticent și oarecum speriat de noua ta atitudine, atât de neobișnuită pentru tine. Continuă! A spune ceea ce simți nu este un semn de slăbiciune, din contră! Zile foarte bune: mirecuri.

Pești – Poți înțelege foarte bine care este scopul tău și care este misiunea ta, uitându-te în urmă la suportul pe care l-ai oferit, zi de zi, celor care contează pentru tine. În felul acesta vei descoperii că eforturile tale nu au fost niciodată în zadar și că o să vină vremea când se vor întoarce la tine înzecit. Alege calea cea mai rapidă: rezolvă-le pe cele care nu suportă amânare, iar pe celelalte dă-le la rândul tău mai departe. Eventual oferă-te să supraveghezi rezolvarea! Zile foarte bune: toată săptămâna.

Text: Otilia Ignat/ Sursa foto: pixabay.com

 

Comments

comments

Lasă un răspuns